Besparen met een airco

Het valt niet te negeren; de gasprijzen zijn enorm gestegen. De hoge gasrekening is voor veel gezinnen een groot probleem. Zeker als  je vaak thuis bent, is het verwarmen van je huis naar een aangename temperatuur, haast onbetaalbaar. Je bent namelijk al snel € 5.000 of meer per jaar kwijt.

Koelen en verwarmen met een airco

Veel mensen weten niet dat een airco kan verwarmen en koelen. Vaak als ze denken aan een airco, denken ze aan een apparaat dat koude lucht blaast. Hoewel deze functie erg handig is in de zomer, kan een airco dus ook fijn zijn in de winter. De prijs van een airco en verwarming in 1 ligt wat hoger, maar je hebt er het hele jaar profijt van. Daarnaast kun je bij het verwarmen met een airco duizenden euro’s bezuinigen op gas. Die airco heb je dus binnen no-time terugverdient. 

Verwarmen met airco en zonnepanelen

Het verwarmen met een airco is al helemaal voordelig in combinatie met zonnepanelen. Wanneer je zonnepanelen hebt, hoef je namelijk niet te betalen voor de stroom van de airco. Gratis je huis verwarmen dus! Wij  A helpen graag om een airco aan te sluiten in combinatie met zonnepanelen. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie. 

 

Bevoegd voor installatie?

Voor het vullen van het koudemiddel zul je een STEK erkend bedrijf moeten inschakelen. De airconditioner installeren wordt dus geheel gedaan door een STEK-erkend bedrijf . Dit is namelijk bij wet verboden om zelf te doen als je niet in bezit bent van een STEK diploma.
 
Fijn om te weten dat Wapz beschikt over een Stek certificaat, dit staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.